Avio karte online

Avio karte online, dobrodošli na jedan od najmodernijih rezervacionih sistema za pretraživanje i rezervisanje najpovoljnijih avio karata instaliran na portal Vaše i naše agencije “ALDO-travel”. Pretražujte i rezervišite ON-LINE 24 časa/7 dana u nedelji Vašu avio kartu za bilo gde u svetu. Ovaj sistem pretražuje za Vas najbolju opciju, kako cene, tako i kombinacije letova do Vaše željene destinacije.
Detaljnije objašnjenje za pretragu i rezervacije možete nači na linku “Uputstvo za rezervisanje on-line avio karata”.

Ponudili smo Vam da na dva načina (drugačijeg dizajna) vršite Vaše pretrage i rezervacije avio karata. Jedan je dole integrisan na ovoj strani, a drugi je na donjem linku: Aldo Travel online rezervacije avio karata-pun ekran/full screan. Razlika je u dizajnu pa odlučite sami koji Vam više odgovara.

Za Vas radimo obavezno ONLINE checkiranje (za najjeftinije tarife) na Air Serbia letovima…

Napomena: mnoge aviokompanije sada nude najniže tarife unutar kontinenta bez prtljaga (npr Air Serbia za većinu destinacija) i kada Vam je ponudjena takva tarifa onda je najčešće doplata za prtljag 20 € po pravcu, pa Vas molimo da u takvim slučajevima kontaktirate naše agente da Vam provere koliko je tačno doplata za prtljag. Kada udjete u Fare terms izabranog leta možete odmah videti pod Baggage ako piše 0PC onda znači da je tarifa bez prtljaga. Ako Vam se nudi opcija ALL FARES to znači da ako kliknete na to dugme onda Vam se nudi opcija da sami birate izmedju raznih vrsta tarifa bez i sa predatim prtljagom za svaki let pojedinačno ili za sve letove

Online rezervacioni sistem

Rezervišite ONLINE avio kartu za destinaciju gde zelite da idete
Detaljnije →

Facebook

Pratite nas preko Facebook-a, ostavite komentar, preporucite nas vasim prijateljima i informisite se Facebook →

Instagram

Pogledajte nase najnovije objave na Instagramu
Instagram →


«
»
Molimo Vas sačekajte...

Prijavite se na naš Newsletter!

Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobili naše najaktulenije i specijalne ponude na Vaš e-mail!