Daleke destinacije

Poštovane stranke, na ovoj stranici imate naše aktuelne ponude za DALEKE DESTINACIJE kao i ponude naših saradničkih domaćih i stranih touroperatora za sezonu ZIMA 2017/18.
 

Za sve informacije i prodaju ovih aranžmana kontaktirajte našu agenciju ALDO-TRAVEL, Novi Sad na telefone na dnu stranice, kao i preko naših e-mailova ili kontakta putem ovog web sajta. Ovo je samo deo ponude…za neke aranžmane koje ne vidite ovde, a interesuju Vas, kontaktirajte agente u našoj agenciji ALDO-TRAVEL.

uz rezervaciju ovih subagentskih avio aranžmana u našoj agenciji, imate posebnu pogodnost -10% popusta na naš povratni transfer na Beogradski aerodrom !!!

 


Tajland/Šri Lanka/Šangaj-Peking/Bali-Indonezija – Zima 2017/18. – last/first minute

Maldivi/Sejšeli/Mauricijus/Zanzibar – Zima 2017/18. – last/first minute

USA/Kuba/Dominikana/Latinska Amerika – Zima 2017/18. – last/first minute

UA Emirati – Zima 2017/18. – last/first minute

Egipat/Kipar – Zima 2017/18. – last/first minute

Daleke destinacije – strani touroperatori – Zima 2017/18. – originalni katalozi – experti za individualna putovanja – last/first minute

Prijavite se na naš Newsletter

Molimo sačekajte...
Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobijali naše najaktuelnije i specijalne ponude na Vaš E-mail

Facebook Aldo Travel

Instagram Aldo Travel

  • Srećan Božić! Hristos se rodi!
Svima koji danas slave, Aldo Travel Team želi srećan Božić 🎄🎅✨🎁🍰
  • Dragi naši Instagram pratioci, stranke, prijatelji...i svi ostali... Aldo Travel Team vam želi dobro zdravlje, puno uspeha, sreće...i još puno, puno nezaboravnih putovanja...u 2018.
Dear our Instagram followers, clients, friends...and all others... Aldo Travel Team wish you  a good health, a lot success, happiness...and more and more unforgettable trips...at 2018.
  • Svima koji danas slave, Aldo Travel Team Vam želi srećan Božić - Merry Christmas - Boldog karácsonyt - Frohe Weihnachten 🎄✨🎆🥂🍰
  • Dvorac Belvedere u Beču - izgradjen je početkom 18. veka kao rezidencija princa Eugena Savojskog, velikog vojskovodje koji je bio poznat i na našim prostorima po uspešnim bitkama protiv Otomanskog carstva. Dvorac Belvedere je svedok mnogih istorijskih dogadjaja, izmedju ostalih tu je i stvorena moderna Austrijska država 15. Maja 1955. Danas je tu stalna izložba najvećih Austrijskih slikara, a takodje i najveća kolekcija Gustava Klimta, poput dela Kiss i Judith. Klimt je poznat i po tome što je njegova slika, Portret Adele-Bloch Bauer, 2006. godine prodata za rekordnih 135 miliona dolara, nakon što je morala biti vraćena svom vlasniku, nećaki Adele. Preporučujemo da pogledate film Woman in Gold iz 2015. godine, gde je opisan taj interesantan dogadjaj.
  • BEČ - Božićni Advent u Beču vuče korene još iz 1296. godine, a od 1975. centralni Advent je na Rathausplatzu, ispred Gradske kuće. Održava se od 17. Novembra do 26. Decembra i svake godine ga poseti oko 3 miliona posetilaca od kojih su bar polovina inostrani turisti. Održava se bar na još 10 mesta u Beču, uglavnom na poznatim širokim trgovima gde mogu da se smeste po desetine kioska sa raznovrsnom Božićnom i Novogodišnjom ponudom svega i svačega...
  • Budimpešta u svečanoj pred-Božićnoj atmosferi...stotine tezgi po svim centralnim pešačkim zonama...suveniri, kuvano vino, kurtoš kolači, palinka, muzika, hrana za sve ukuse...i hiljade raspoloženih turista iz celog sveta...samo su deo Božićne i Novogodišnje atmosfere u Budimpešti...

Pratite nas na Instagramu!


«
»
Molimo Vas sačekajte...

Prijavite se na naš Newsletter!

Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobili naše najaktulenije i specijalne ponude na Vaš e-mail!