Daleke destinacije

Poštovane stranke, na ovoj stranici imate aktuelne ponude za DALEKE DESTINACIJE kao i ponude naših saradničkih domaćih i stranih touroperatora za sezonu LETO/JESEN 2019.
 

Za sve informacije i prodaju ovih aranžmana kontaktirajte našu agenciju ALDO-TRAVEL, Novi Sad na telefone na dnu stranice, kao i preko naših e-mailova ili kontakta putem ovog web sajta. Ovo je samo deo ponude…za neke aranžmane koje ne vidite ovde, a interesuju Vas, kontaktirajte agente u našoj agenciji ALDO-TRAVEL.

 


Tajland/Šri Lanka/Bali-Indonezija – Leto/Jesen 2019. – last/first minute

Maldivi/Sejšeli/Mauricijus/Zanzibar – Leto/Jesen 2019. – last/first minute

USA/Kuba/Dominikana – Leto/Jesen 2019. – last/first minute

Iran-Carska Persija/UA Emirati – Leto/Jesen 2019. – last/first minute

Daleke destinacije – strani touroperatori – Leto/Jesen 2019. – originalni katalozi – experti za individualna putovanja – last/first minute


Prijavite se na naš Newsletter

Molimo sačekajte...
Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobijali naše najaktuelnije i specijalne ponude na Vaš E-mail

Facebook Aldo Travel

Instagram Aldo Travel

  • Dobro jutro iz Dion Palace Resort-5*. Ispred nas sunce u izlasku nagoveštava topao letnji dan, a iza nas se spušta planinska svežina Olimpa (vrh 2917 mnm), kombinacija koja karakteriše ovaj deo Olimpske obale i čini tople letnje dane podnošljivim za celodnevni boravak na plaži...
#dionpalace #dionpalaceresort #litochoro #olimp #grcka #leto2019 #aldotravel
  • Summertime Beach Bar - simpatična privatna plaža na samo 7 km udaljenosti od Pefkohorija prema Paliouriju, u zalivu Golden Sands Beach, sa pristupačnim cenama raznovrsnih pića i snekova, ležaljke su besplatne uz odredjenu minimalnu konzumaciju, usluga odlična. Nema uobičajene preterane gužve kao na mnogim drugim plažama, kristalno čisto more, peščana obala, relaksirajući ambijent...pravo mesto da provedete ceo dan na lepoj plaži na samo par minuta od Pefkohorija...
#goldensandsbeach #summertimebeach #pefkohori #grcka #leto2019 #aldotravel
  • Alia Palace Luxury Hotel & Villas-5*, najbolji hotel u Pefkohoriju, sa najlepšim pogledom na selo, more, okolinu i Sitoniju. Izdvojen iz gužve, na brdašcu, potpuno intiman i veoma relaksirajući. Ima besplatan prevoz na svoju plažu, sobe i vile za sve ukuse i zahteve. Počevši od deluxe soba garden view, po ceni od 80€ po osobi dnevno na bazi polupansiona do 10. Septembra, pa deluxe soba sa pogledom na more od 97€, preko Junior suite sa privatnim bazenom od 130€, pa do Suite od 90m2, sa dve spavaće sobe i privatnim bazenom od 200€ dnevno po odrasloj osobi.
#aliapalace #aliapalaceluxuryhotelandvillas #pefkohori #pefkochori #grcka #leto2019 #aldotravel
  • MSC SEASIDE - cruiser sa 5*, najnoviji i najbolji u floti MSC. Plovi iz Majamija-USA, po Karibima. 8 dana pun pansion od 299€ + lučke takse, 15 dana pun pansion od 599€ + lučke takse. Dužine 323 m, prima do 5429 putnika + 1413 članova posade. Zaplovite i Vi ovim Deluxe hotelom na vodi. Nazovite naše agente da Vam pošalju ponudu!
  • Ritz Carlton Reserve Dorado Beach-6*, Puerto Rico. Uživajte u čarima Kariba na visokom nivou od samo 339€-669€ dnevno/po osobi u Ocean Front Luxury vilama od 85-161 m2. Resort kakav zaslužujete za Leto 2019! Deca do 12 godina besplatno! Avio karte do Puerto Rica od 999€ sa svim taksama.
Detaljan opis i ponuda na našem sajtu u katalogu Dertour Deluxe-USA i Karibi.
#ritzcarltondoradobeach #ritzcarltondoradoreserve #ritzcarltondorado #puertorico #doradobeach #doradopuertorico #leto2019 #aldotravel #dertourdeluxe #dertour
  • CONTINENTAL RESORT HURGADA-5* - Akcija za polazak 27. Jula 2019 - All Inclusive 8 dana od 595€ ili 15 dana od 849€ sa svim taksama! Cena je po osobi u dvokrevetnoj sobi, uključen avio prevoz sa taksama, lokalni transferi i All Inclusive usluga u hotelu.
#continentalhotelhurghada #hurgada #hurghada #egipat #egypt #leto2019 #promoponuda #aldotravel

Pratite nas na Instagramu!


Molimo Vas sačekajte...

Prijavite se na naš Newsletter!

Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobili naše najaktulenije i specijalne ponude na Vaš e-mail!