Hoteli – Online rezervacije

U našoj agenciji nudimo mnoštvo sistema za rezervaciju hotelskog i apartmanskog smeštaja u celom svetu. Neki su On-line, kao što je Schmetterling (ispod teksta ulazite klikom u njega) koji objedinjuje skoro sve svetske touroperatore u jedan rezervacioni sistem Schmetterling, gde možete sami sebi da tražite hotelski smeštaj i da sami uradite predrezervaciju koju će aktivirati naš agent čim potpišete ugovor o putovanju i uplatite odgovarajuću akontaciju. Pored On-line rezervacionog sistema imamo nekoliko najpovoljnijih agencijskih sistema ali za te rezervacije šaljete nama upit mailom ili telefonom. Takodje imamo u ponudi i naš Booking.com sistem preko kojeg možete uraditi sve rezervacije smeštaja kao i preko On-line Booking.com-a ali ovde uz našu asistenciju. Garantujemo niže ili maksimum iste cene hotelskog i apartmanskog smeštaja u odnosu na poznati Booking.com ali uz našu asistenciju i višestruke načine plaćanja, kao i Zakonsku garanciju za turistička putovanja u iznosu od 300.000 EUR !!!


(kliknite na gornji link i ulazite na on-line pretraživač svih navedenih svetskih touroperatora, možete sami uraditi Vašu predrezervaciju)


 
 
 
 
 
Poštovane stranke, u našoj agenciji možete rezervisati i uplatiti skoro sve hotele i apartmane bilo gde u svetu. Imamo ugovore sa najvećim evropskim i svetskim touroperatorima: DERTOUR, MEIER’S Weltresien, ADAC Reisen, NECKERMANN, TUI, a posedujemo i njihove ON-LINE rezervacione sisteme tako da u svakom momentu preko naših računara imamo uvid u raspoloživost svih njihovih kapaciteta na svih pet kontinenata. Takođe u istom momentu možemo i da izvršimo rezervaciju, a Vi da kod nas istu uplatite i odmah dobijete e-mail voucher ili za nekoliko dana original voucher određenog touroperatora. Za sve navedene touroperatore imamo sve kataloge koji izlaze sezonski ili godišnje i možete ih dobiti u našoj agenciji ili ih virtuelno možete prelistati preko našeg web sajta na stranama navedenih touroperatora. Pored nabrojanih touroperatora, posedujemo još nekoliko agentskih, hotelskih rezervacionih sistema za koje ne posedujemo kataloge ali na Vaš upit dobijate od nas detaljne informacije o raspoloživosti i ceni u traženom terminu. Ukoliko izaberete neki hotel iz ove ponude, plaćanje vršite nama, a takođe od nas možete odmah dobiti voucher sa kojim se javljate na recepciji izabranog smeštaja. Imamo specijalne ugovore sa najvećim svetskim lancima hotela, kao što su: ACCOR, HILTON, INTERCONTINENTAL, HYATT, MARRIOTT, THE LEADING HOTELS OF THE WORLD, KEMPINSKI, LE MERIDIEN, SHANGRI LA, SHERATON, RADISSON, STEIGENBERGER…(linkovi ka ovim hotelima se nalaze dole) Naša je preporuka da njihove web stranice koristite samo kao informacije o hotelima, a da rezervaciju izvršite preko naše agencije (telefonom, lično, e-mailom…) ukoliko želite da hotel platite kod nas u agenciji (lično, kreditnom karticom-lično ili daljinski, preko banke ili pošte, devizno u EUR iz inostranstva…) i po nižim cenama nego na hotelskim web stranicama.

Prijavite se na naš Newsletter

Molimo sačekajte...
Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobijali naše najaktuelnije i specijalne ponude na Vaš E-mail

Facebook Aldo Travel

Instagram Aldo Travel

  • Two Seasons Coron Island Resort & Spa-5* - Filipini - Bungalow Garden View od 199€, Bungalow Sea View od 219€ po osobi/dnevno/ND, od Septembra 2018. Avio karta do Manile sa Qatar Airways preko Dohe, od 749€ sa svim taxama.
#twoseasonscoron #filipini #qatarairways #aldotravel
  • KRIT-Ultra last minute za polazak 27. Jula - 11 dana avionom od 259€ (NA), 399€ (PP) ili 499€ (AI) + taxe (oko 40€)
Za detalje ponude nazovite naše agente na 021/425-541 ili 063/578-105 ili nam pošaljite Vaš mail da Vam pošaljemo pdf detaljnu ponudu. Važi za rezervacije samo do 18. Jula!
#krit #crete #grcka #leto2018 #aldotravel
  • Last minute krstarenje Mediteranom! Costa Fascinosa-8 dana od 549€ + lučke taxe. Polazak 05. Avgusta iz Savone-Napulj-Palermo-cruising-Ibiza-Majorka-Barcelona-Savona. Uključeno 7 proširenih punih pansiona i većina sadržaja na brodu. Za detalje ponude nazovite agenciju na 021/42-55-41 i 063/578-105 ili nam pošaljite mail na aldozah@eunet.rs da Vam pošaljemo pdf program.
#costafascinosa #costacruises #krstarenje #aldotravel
  • Last minute! SAMOS - 11 dana avionom od 25. Jula do 04. Avgusta - avio prevoz+transferi+10 ND u hotelu od samo 299€ + taxe! Za detalje ponude nazovite u agenciju na 021/42-55-41 ili 063/578-105
#samos #grcka #leto2018 #aldotravel
  • Qatar Airways QSUITE- iskusite najnoviji koncept biznis klase Qsuite, od sada i na letovima za Shangai, Bangkok i Colombo na svim avionima A350-900 i B777, a uskoro i na letovima za Sydney, Canberru, Maldive i Hong Kong. Qsuite ujedno donosi i prvi francuski ležaj u biznis klasi. I to sve po redovnim cenama biznis klase uključujući i promo tarife za navedene destinacije. Nazovite naše agente da Vam nadju najpovoljniju biznis tarifu, da iskusite najbolju biznis klasu na planeti...samo sa Qatar Airways!
#qatarairways #aviokarte #aldotravel #qsuite
  • Ultra last minute!!! - RODOS - avionom 11 dana, 10 polupansiona u hotelu Blu Sky City-4*, Deluxe soba sa pogledom na more - paket cena ukupno za 2 osobe = 1299€ + taxe! Samo za termin od 16.-26. Jula. Za detalje ponude nazovite u agenciju.
#rodos #rhodes #bluskycity #leto2018 #grcka

Pratite nas na Instagramu!


«
»
Molimo Vas sačekajte...

Prijavite se na naš Newsletter!

Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobili naše najaktulenije i specijalne ponude na Vaš e-mail!