Hoteli – Online rezervacije

U našoj agenciji nudimo mnoštvo sistema za rezervaciju hotelskog i apartmanskog smeštaja u celom svetu. Neki su On-line, kao što je Schmetterling (ispod teksta ulazite klikom u njega) koji objedinjuje skoro sve svetske touroperatore u jedan rezervacioni sistem Schmetterling, gde možete sami sebi da tražite hotelski smeštaj i da sami uradite predrezervaciju koju će aktivirati naš agent čim potpišete ugovor o putovanju i uplatite odgovarajuću akontaciju. Pored On-line rezervacionog sistema imamo nekoliko najpovoljnijih agencijskih sistema ali za te rezervacije šaljete nama upit mailom ili telefonom. Takodje imamo u ponudi i naš Booking.com sistem preko kojeg možete uraditi sve rezervacije smeštaja kao i preko On-line Booking.com-a ali ovde uz našu asistenciju. Garantujemo niže ili maksimum iste cene hotelskog i apartmanskog smeštaja u odnosu na poznati Booking.com ali uz našu asistenciju i višestruke načine plaćanja.

(kliknite na gornji link i ulazite na on-line pretraživač svih navedenih svetskih touroperatora, možete sami uraditi Vašu predrezervaciju)


 
 
 
 
 
Poštovane stranke, u našoj agenciji možete rezervisati i uplatiti skoro sve hotele i apartmane bilo gde u svetu. Imamo ugovore sa najvećim evropskim i svetskim touroperatorima: DERTOUR, MEIER’S Weltresien, ADAC Reisen, NECKERMANN, TUI, a posedujemo i njihove ON-LINE rezervacione sisteme tako da u svakom momentu preko naših računara imamo uvid u raspoloživost svih njihovih kapaciteta na svih pet kontinenata. Takođe u istom momentu možemo i da izvršimo rezervaciju, a Vi da kod nas istu uplatite i odmah dobijete e-mail voucher ili za nekoliko dana original voucher određenog touroperatora. Za sve navedene touroperatore imamo sve kataloge koji izlaze sezonski ili godišnje i možete ih dobiti u našoj agenciji ili ih virtuelno možete prelistati preko našeg web sajta na stranama navedenih touroperatora. Pored nabrojanih touroperatora, posedujemo još nekoliko agentskih, hotelskih rezervacionih sistema za koje ne posedujemo kataloge ali na Vaš upit dobijate od nas detaljne informacije o raspoloživosti i ceni u traženom terminu. Ukoliko izaberete neki hotel iz ove ponude, plaćanje vršite nama, a takođe od nas možete odmah dobiti voucher sa kojim se javljate na recepciji izabranog smeštaja. Imamo specijalne ugovore sa najvećim svetskim lancima hotela, kao što su: ACCOR, HILTON, INTERCONTINENTAL, HYATT, MARRIOTT, THE LEADING HOTELS OF THE WORLD, KEMPINSKI, LE MERIDIEN, SHANGRI LA, SHERATON, RADISSON, STEIGENBERGER…(linkovi ka ovim hotelima se nalaze dole) Naša je preporuka da njihove web stranice koristite samo kao informacije o hotelima, a da rezervaciju izvršite preko naše agencije (telefonom, lično, e-mailom…) ukoliko želite da hotel platite kod nas u agenciji (lično, kreditnom karticom-lično ili daljinski, preko banke ili pošte, devizno u EUR iz inostranstva…) i po nižim cenama nego na hotelskim web stranicama.

Prijavite se na naš Newsletter

Molimo sačekajte...
Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobijali naše najaktuelnije i specijalne ponude na Vaš E-mail

Facebook Aldo Travel

Instagram Aldo Travel

  • SHARM EL SHEIKH - Egipat. Objavljeni charteri na svakih 10 dana od 12. Avgusta 2020! Cene veoma povoljne! 10 noćenja na bazi All Inclusive sa avionom, od 499€/po osobi za hotel 4*, od 569€/po osobi za hotel sa 5*. Iskoristite popuste do 51% u odnosu na redovne cene za letnju sezonu i otputujte na predivno Crveno more, raj za ronioce i kupače!
#egipat⛱️ #egypt🇪🇬 #sharmelsheikh🇪🇬 #leto2020 #aldotravel
  • Welcome to Egypt! Državljani Srbije, dobrodošli u Egipat! Tri puta nedeljno direktnim letom iz Beograda za Hurgadu, aranžmani na 6, 9,  10, 11 ili 13 noćenja. Počevši već od 469€ za All Inclusive uslugu u hotelima sa 4*. Iskusite čari Egipta i prirodne lepote Crvenog mora uz maksimalne mere predostrožnosti protiv Covid 19, počevši od aviona, preko transfera, hotela, plaža i izleta i maksimalnu higijenu. Nazovite naše iskusne agente da Vam nađu mesto na letovima za Hurgadu koji su sve puniji, kao i hotelski smeštaj od 4* do 6*.
#egipat⛱️ #egypt #hurgada #hurghada2020🔆🌴✈️🐪🇪🇬 #leto2020 #aldotravel #aircairo
  • MALDIVI - od danas, 15. Jula, otvoreni za turiste iz celog sveta, uključujući i za državljane Srbije! Ne treba test, nema karantina, viza besplatna! Iskoristite priliku da tokom ovog leta otputujete na Maldive po upola nižim cenama od zimske sezone! Qatar Airways ima 3x nedeljno vezu iz Beograda za Maldive počevši od samo 580€ za povratnu avio kartu sa svim taksama i 30 kg prtljaga. Nazovite naše iskusne agente da Vam naprave odličnu ponudu Maldiva za Leto 2020, koje izgleda još uvek nije izgubljeno... Maldivi Vas čekaju!
#maldivi #maldives🇲🇻 #qatarairways #leto2020 #aldotravel
  • HURGADA - Specijalna ponuda, polazak 19. Jula 2020. na 11 dana - All Inclusive, avionom. Hotel Long Beach-4* od 479€, Sea Gull-4* od 497€, Labranda Royal Makadi-5* od 515€, Hilton Resort-5* od 549€, Marriott-5€ od 729€, dvoje dece do 14 god besplatno! U Egipat su još uvek dobrodošli turisti iz Srbije, besplatna viza...pa iskoristite priliku za kupanjem i ronjenjem u toplom Crvenom moru!
#hurgada #hurghada #egypt #egipat⛱️ #leto2020 #aldotravel
  • AMMON ZEUS HOTEL - 5*, Kalitea-Halkidiki, specijalna ponuda za period od 10.-20. Jula 2020, 10 noćenja na bazi 10 polupansiona (doručak+večera) od 899€ za Deluxe Double Garden View, od 1050€ za Deluxe Double Sea View, od 2050€ za Premium Suite Sea View (u kojem su dvoje dece do 12 godina gratis). Cene su po odrasloj osobi u 1/2 sobi, deca do 12 godina gratis. Privatna hotelska plaža sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
#ammonzeushotel❤️ #greece🇬🇷 #leto2020 #aldotravel
  • TURSKA - Antalijska regija - Specijalni charter paketi za dvoje, za termin 09. - 19. Juli 2020. - ALL INCLUSIVE avionom ukupno za 2 osobe od 999€ u hotelima sa 4*, od 1399€ u hotelima sa 5* + aerodromske takse. Iskoristite ovu promociju da uživate u Antalijskoj regiji ovog leta! Za sve detalje i konkretne hotele javite se našim agentima ili pošaljite upit mailom na aldotravel@sbb.rs
#turska #antalija #antalyaturkey🇹🇷 #leto2020 #aldotravel

Pratite nas na Instagramu!