Leto 2019. godine – first/last minute popusti

Poštovane stranke, na ovoj stranici imate aktuelne ponude (u PDF formatu) za LETO 2019. godine – FIRST/LAST MINUTE POPUSTI naših saradničkih domaćih i stranih touroperatora za destinacije: GRČKA, MEDITERAN, BALI i ostale DALEKE DESTINACIJE-Dertour, GRČKA-avionom, GRČKA-busom ili sopstvenim prevozom, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Italija, Tunis, Malta, Španija, Kipar, Turska, Egipat, UAE-Emirati i ostale Daleke destinacije…

Za sve informacije i prodaju ovih aranžmana kontaktirajte našu agenciju DOO ALDO-COMMERCE/ALDO-TRAVEL, Novi Sad na telefone na dnu stranice, kao i preko naših e-mailova ili kontakta putem ovog web sajta. Ovo je samo deo ponude…za neke aranžmane koje ne vidite ovde, a interesuju Vas, kontaktirajte agente u našoj agenciji ALDO-TRAVEL.


Grčka/Mediteran/Bali Leto 2019 – Dertour katalog
Daleke destinacije za 2019 – Indijski okean/Karibi/Azija/Orijent – Dertour katalog

Poštovani, Katalozi Grčka, Mediteran i Bali za leto 2019. kao i Daleke destinacije za 2019 – Indijski okean, Karibi, Azija i Orijent su pred Vama. Iskoristite velike popuste za rani booking (popusti čak do 35%) uradivši rezervaciju za Vaš željeni hotel uplatom od samo 30% od cene aranžmana, cene su neto koje vidite u katalogu, bez dodatnih troškova rezervacije. Ostatak aranžmana plaćate do 20 dana pred put, ratama po Ugovoru o putovanju. Slobodno nazovite naše agente da Vam izračunaju tačnu cenu za Vaš izabrani hotel i željeni termin.


Grčka Leto 2019. – ostali touroperatori – avionom

Grčka Leto 2019. – busom ili sopstvenim prevozom


…i još mnogo toga od Grčke u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Turska Leto 2019.


…i još mnogo toga od Turske u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Egipat Leto 2019.


…i još mnogo toga od Egipta u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Bugarska Leto 2019.


…i još dosta toga od Bugarske u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Hrvatska/Crna Gora/Slovenija Leto 2019.


…i još dosta toga od Hrvatske, Slovenije i Crne Gore u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Italija Leto 2019.


…i još mnogo toga od Italije u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Španija Leto 2019.


…i još mnogo toga od Španije u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Kipar Leto 2019.


…i još dosta toga od Kipra u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Tunis/Malta Leto 2019.


…i još dosta toga od Tunisa i Malte u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


UAE-Emirati Leto 2019.


…i još mnogo toga od Emirata u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Prijavite se na naš Newsletter

Molimo sačekajte...
Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobijali naše najaktuelnije i specijalne ponude na Vaš E-mail

Facebook Aldo Travel

Instagram Aldo Travel

  • TEL AVIV - IZRAEL - bez vize, bez testa, bez karantina! Topla jesen na krajnjem istoku Mediterana, toplo more još uvek. 7 noćenja na bazi noćenje+doručak u plažnim hotelima sa 4* od 390€, a u hotelima sa 5* od 590€, po osobi u 1/2 sobi. Svakodnevni letovi sa Turkish Airlines, od samo 299€ sa svim taksama i prtljagom do 30 kg. Iskoristite ove tople jesenje dane i provedite ih u toplom i harizmatičnom Izraelu!
#telaviv #telavivbeach #telavivfood #israel #israelbeach #aldotravel #turkishairlines
  • MALDIVI - specijalna ponuda za jesen 2020! Platite polupansion, dobijete All Inclusive! 10 noćenja All Inclusive sa uključenim lokalnim transferima od 990€ po osobi u 1/2 bungalowu! Specijalna ponuda važi za hotele/ostrva Sun Island Resort & Spa -4/5* kao i za Paradise Island Resort & Spa-4/5*. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da se povoljno odmorite na egzotičnoj destinaciji u jesen 2020!
#maldives🇲🇻 #jesen2020 #indijskiokean #aldotravel #dalekedestinacije #egzoticnedestinacije
  • Avio karte za USA po specijalnim cenama za STUDENTE sa vizama F1 i M1, kao i za ostale putnike za USA! Imamo specijalnu ponudu za naše studente koji studiraju u USA, jedan pravac sa Air France ili KLM, preko PAR ili AMS, za New York od 489€, Los Angeles od 629€, kao i za sve USA gradove (uključen 1 kofer do 23 kg). Naši ostali državljani mogu da putuju u USA ali ne preko EU država, pa preporučujemo direktan let za NYC sa Air Serbia, povratna karta sa dva kofera do 23 kg od 499€, do Los Angelesa preko NYC sa USA partnerskim aviokompanijama od 799€, kao i za ostale USA gradove. Takođe preporučujemo i Turkish Airlines preko Istanbula, za NYC od 499€, za Los Angeles od 699€, povratna karta sa 2 kofera do 23 kg.
#aldotravel #aviokarte #airserbia✈️🇷🇸 #airfrance #klm #turkishairlines
  • BALI (Indonezija) otvara svoje hotele i predivne plaže za strane turiste od 11. Septembra 2020! Iskoristite priliku da odete na Bali jer letnji špic sezone tamo traje do kraja oktobra. Imamo odlične cene hotela na Baliju, hoteli sa 4* od 10€ dnevno, a hoteli sa 5* od 15€ dnevno, po osobi, na bazi noćenje + doručak u 1/2 sobi. Avio prevoz od 699€ sa našim partnerima Qatar Airways i Turkish Airlines, skoro svakodnevno iz Beograda.
#bali #baliindonesia #indonesia #qatarairways #turkishairlines #leto2020☀️ #dalekedestinacije #aldotravel
  • Hotel SPLENDID - 5*, Bečići, Crna Gora - 7 noćenja sa doručkom, Superior soba - 42 m2, od 725€ po osobi u 1/2 sobi. Dvoje dece do 12 godina plaćaju samo po 75€ za 7 ND.
#splendidbecici #splendidmontenegro #leto2020 #crnagora🇲🇪 #aldotravel
  • SHARM EL SHEIKH - Egipat. Objavljeni charteri na svakih 10 dana od 12. Avgusta 2020! Cene veoma povoljne! 10 noćenja na bazi All Inclusive sa avionom, od 499€/po osobi za hotel 4*, od 569€/po osobi za hotel sa 5*. Iskoristite popuste do 51% u odnosu na redovne cene za letnju sezonu i otputujte na predivno Crveno more, raj za ronioce i kupače!
#egipat⛱️ #egypt🇪🇬 #sharmelsheikh🇪🇬 #leto2020 #aldotravel

Pratite nas na Instagramu!