Leto 2019. godine – first/last minute popusti

Poštovane stranke, na ovoj stranici imate aktuelne ponude (u PDF formatu) za LETO 2019. godine – FIRST/LAST MINUTE POPUSTI naših saradničkih domaćih i stranih touroperatora za destinacije: GRČKA, MEDITERAN, BALI i ostale DALEKE DESTINACIJE-Dertour, GRČKA-avionom, GRČKA-busom ili sopstvenim prevozom, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Italija, Tunis, Malta, Španija, Kipar, Turska, Egipat, UAE-Emirati i ostale Daleke destinacije…

Za sve informacije i prodaju ovih aranžmana kontaktirajte našu agenciju DOO ALDO-COMMERCE/ALDO-TRAVEL, Novi Sad na telefone na dnu stranice, kao i preko naših e-mailova ili kontakta putem ovog web sajta. Ovo je samo deo ponude…za neke aranžmane koje ne vidite ovde, a interesuju Vas, kontaktirajte agente u našoj agenciji ALDO-TRAVEL.


Grčka/Mediteran/Bali Leto 2019 – Dertour katalog
Daleke destinacije za 2019 – Indijski okean/Karibi/Azija/Orijent – Dertour katalog

Poštovani, Katalozi Grčka, Mediteran i Bali za leto 2019. kao i Daleke destinacije za 2019 – Indijski okean, Karibi, Azija i Orijent su pred Vama. Iskoristite velike popuste za rani booking (popusti čak do 35%) uradivši rezervaciju za Vaš željeni hotel uplatom od samo 30% od cene aranžmana, cene su neto koje vidite u katalogu, bez dodatnih troškova rezervacije. Ostatak aranžmana plaćate do 20 dana pred put, ratama po Ugovoru o putovanju. Slobodno nazovite naše agente da Vam izračunaju tačnu cenu za Vaš izabrani hotel i željeni termin.


Grčka Leto 2019. – ostali touroperatori – avionom

Grčka Leto 2019. – busom ili sopstvenim prevozom


…i još mnogo toga od Grčke u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Turska Leto 2019.


…i još mnogo toga od Turske u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Egipat Leto 2019.


…i još mnogo toga od Egipta u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Bugarska Leto 2019.


…i još dosta toga od Bugarske u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Hrvatska/Crna Gora/Slovenija Leto 2019.


…i još dosta toga od Hrvatske, Slovenije i Crne Gore u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Italija Leto 2019.


…i još mnogo toga od Italije u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Španija Leto 2019.


…i još mnogo toga od Španije u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Kipar Leto 2019.


…i još dosta toga od Kipra u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Tunis/Malta Leto 2019.


…i još dosta toga od Tunisa i Malte u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


UAE-Emirati Leto 2019.


…i još mnogo toga od Emirata u ponudi…nazovite nas ako ne vidite ovde ono što tražite, imamo i to sigurno… 😉


Prijavite se na naš Newsletter

Molimo sačekajte...
Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobijali naše najaktuelnije i specijalne ponude na Vaš E-mail

Facebook Aldo Travel

Instagram Aldo Travel

  • SHARM EL SHEIKH - Egipat. Objavljeni charteri na svakih 10 dana od 12. Avgusta 2020! Cene veoma povoljne! 10 noćenja na bazi All Inclusive sa avionom, od 499€/po osobi za hotel 4*, od 569€/po osobi za hotel sa 5*. Iskoristite popuste do 51% u odnosu na redovne cene za letnju sezonu i otputujte na predivno Crveno more, raj za ronioce i kupače!
#egipat⛱️ #egypt🇪🇬 #sharmelsheikh🇪🇬 #leto2020 #aldotravel
  • Welcome to Egypt! Državljani Srbije, dobrodošli u Egipat! Tri puta nedeljno direktnim letom iz Beograda za Hurgadu, aranžmani na 6, 9,  10, 11 ili 13 noćenja. Počevši već od 469€ za All Inclusive uslugu u hotelima sa 4*. Iskusite čari Egipta i prirodne lepote Crvenog mora uz maksimalne mere predostrožnosti protiv Covid 19, počevši od aviona, preko transfera, hotela, plaža i izleta i maksimalnu higijenu. Nazovite naše iskusne agente da Vam nađu mesto na letovima za Hurgadu koji su sve puniji, kao i hotelski smeštaj od 4* do 6*.
#egipat⛱️ #egypt #hurgada #hurghada2020🔆🌴✈️🐪🇪🇬 #leto2020 #aldotravel #aircairo
  • MALDIVI - od danas, 15. Jula, otvoreni za turiste iz celog sveta, uključujući i za državljane Srbije! Ne treba test, nema karantina, viza besplatna! Iskoristite priliku da tokom ovog leta otputujete na Maldive po upola nižim cenama od zimske sezone! Qatar Airways ima 3x nedeljno vezu iz Beograda za Maldive počevši od samo 580€ za povratnu avio kartu sa svim taksama i 30 kg prtljaga. Nazovite naše iskusne agente da Vam naprave odličnu ponudu Maldiva za Leto 2020, koje izgleda još uvek nije izgubljeno... Maldivi Vas čekaju!
#maldivi #maldives🇲🇻 #qatarairways #leto2020 #aldotravel
  • HURGADA - Specijalna ponuda, polazak 19. Jula 2020. na 11 dana - All Inclusive, avionom. Hotel Long Beach-4* od 479€, Sea Gull-4* od 497€, Labranda Royal Makadi-5* od 515€, Hilton Resort-5* od 549€, Marriott-5€ od 729€, dvoje dece do 14 god besplatno! U Egipat su još uvek dobrodošli turisti iz Srbije, besplatna viza...pa iskoristite priliku za kupanjem i ronjenjem u toplom Crvenom moru!
#hurgada #hurghada #egypt #egipat⛱️ #leto2020 #aldotravel
  • AMMON ZEUS HOTEL - 5*, Kalitea-Halkidiki, specijalna ponuda za period od 10.-20. Jula 2020, 10 noćenja na bazi 10 polupansiona (doručak+večera) od 899€ za Deluxe Double Garden View, od 1050€ za Deluxe Double Sea View, od 2050€ za Premium Suite Sea View (u kojem su dvoje dece do 12 godina gratis). Cene su po odrasloj osobi u 1/2 sobi, deca do 12 godina gratis. Privatna hotelska plaža sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
#ammonzeushotel❤️ #greece🇬🇷 #leto2020 #aldotravel
  • TURSKA - Antalijska regija - Specijalni charter paketi za dvoje, za termin 09. - 19. Juli 2020. - ALL INCLUSIVE avionom ukupno za 2 osobe od 999€ u hotelima sa 4*, od 1399€ u hotelima sa 5* + aerodromske takse. Iskoristite ovu promociju da uživate u Antalijskoj regiji ovog leta! Za sve detalje i konkretne hotele javite se našim agentima ili pošaljite upit mailom na aldotravel@sbb.rs
#turska #antalija #antalyaturkey🇹🇷 #leto2020 #aldotravel

Pratite nas na Instagramu!