Meier’s Weltreisen – ponuda i online katalozi

Za Vaše lakše snalaženje u ponudi pomenutih touroperatora unosimo mogućnost pretraživanja hotelskog smeštaja (Hotel), apartmana (Ferienhaus/wohnungen), kružnih putovanja(Rundreise), najma vozila (Mietwagen), krstarenja brodom(Kreuzfahrt) i svega ostalog što se nudi kroz kompletne DERTOUR, MEIER’S WELTREISEN i ADAC REISEN kataloge. Možete da kliknete na željeni aktuelni katalog ili naziv kataloga i automatski idete na link koji će Vas odmah dovesti do traženog kataloga. Tu takođe imate i ponudu download-a kompletnog kataloga ili svake stranice kataloga u PDF formatu tako da možete u svakom momentu da odštampate identičnu stranicu iz kataloga ili samo da pogledate sve detalje koji Vas interesuju. Srećno surfovanje na Vaše putovanje iz snova…

   (kliknite na gornji link i ulazite na on-line pretraživač svih navedenih svetskih touroperatora, možete sami uraditi Vašu predrezervaciju)


Meier’s Weltreisen (Dertour) osiguranje aranžmana


Preporučujemo Vam Meier’s Weltreisen/Dertour osiguranje aranžmana koje obuhvata skoro sve vrste osiguranja: Storno osiguranje, Osiguranje od prekida putovanja, Zdravstveno osiguranje, Osiguranje prtljaga i Bezbrižni na odmoru, a može i pojedinačno ili kombinacija navedenih osiguranja. Za relativno mali izdatak možete biti potpuno (ili sa učešćem) osigurani od većine neprijatnih situacija koje mogu da Vas zadese na odmoru ili pre Vašeg odmora. Možete osigurati i celo putovanje iako je samo deo putovanja od touroperatora Dertour, Meiers Weltreisen i ADAC Reisen. Detaljno pročitajte uslove kada kliknete na sliku ili nazovite naše agente za pomoć.


Zima 2017/18. – originalni katalozi

Poštovani, MEIER’S WELTREISEN katalozi za Zimu 2017/18. su pred Vama. Iskoristite velike popuste za rani booking (popusti čak do 40%) uradivši rezervaciju za Vaš željeni hotel uplatom od samo 30% od cene aranžmana, cene su neto koje vidite u katalogu, bez dodatnih troškova rezervacije. Ostatak aranžmana plaćate do 20 dana pred put, ratama po Ugovoru o putovanju. Slobodno nazovite naše agente da Vam izračunaju tačnu cenu za Vaš izabrani hotel i željeni termin ili pogledajte ponudu i cene gore na Online rezervacijama.
Leto 2017. – originalni katalozi


Online rezervacioni sistem

Rezervišite ONLINE avio kartu za destinaciju gde zelite da idete
Detaljnije →

Facebook

Pratite nas preko Facebook-a, ostavite komentar, preporucite nas vasim prijateljima i informisite se Facebook →

Instagram

Pogledajte nase najnovije objave na Instagramu
Instagram →


Molimo Vas sačekajte...

Prijavite se na naš Newsletter!

Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobili naše najaktulenije i specijalne ponude na Vaš e-mail!