Promo avio karte

Poštovane stranke, pred Vama su aktuelne promo avio tarife za razne aviokompanije. Za sve dodatne informacije i upite kontaktirajte nas putem telefona ili preko stranice KONTAKT ili probajte sami sebi da nađete željeni let preko naše web stranice ONLINE AVIO KARTE

– PROMO AVIO TARIFE IZ BEOGRADA-

 

Prijavite se na naš Newsletter

Molimo sačekajte...
Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobijali naše najaktuelnije i specijalne ponude na Vaš E-mail

Facebook Aldo Travel

Instagram Aldo Travel

  • QATAR AIRWAYS - globalna promocija u ekonomskoj i biznis klasi! Prodaja samo danas i sutra! Za putovanja do 30. SEP 2021! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da kupite avio kartu za Vašu destinaciju po ovim extra povoljnim cenama! Nazovite naše agente da Vam nađu mesta po najnižim cenama na letovima ove najkomfornije i najbezbednije aviokompanije sa 5*!
#qatarairways #aldotravel
  • KAPADOKIJA - TURSKA, učinite nestvarno stvarnim! Pozivamo Vas na idiličnu destinaciju, pustite mašti na volju i uživajte u čarima Kapadokije! Od samo 379€ po osobi u 1/2 sobi, 5 dana/4 noćenja sa doručkom, avionima Turkish Airlines preko Istanbula, u hotelima napravljenim u pećinama sa sobama unikatnog izgleda, uključen i lokalni transfer shuttle busom do idiličnog mesta Goreme. Nudimo i sve lokalne izlete po specijalnim cenama! Za Tursku i dalje bez vize, bez PCR testa. Svakodnevni polasci, dužina boravka i izbor hotela po Vašoj želji. Moguć je i stopover u Istanbulu, po želji. Letite balonima iznad ove čarobne Turske regije! 
#kapadokija #kapadokya🎈 #cappadociaturkey #turkishairlines #aldotravel #göreme
  • Naš ponos, naša ćerka Andrea, ujedno i naša buduća koleginica, nova mlada snaga naše agencije, danas je diplomirala na Ekonomskom Fakultetu u Novom Sadu sa ocenom 10, na temu Međunarodni monetarni fond - kritički osvrt i perspektiva. 😊🥰👏
  • TEL AVIV - IZRAEL - bez vize, bez testa, bez karantina! Topla jesen na krajnjem istoku Mediterana, toplo more još uvek. 7 noćenja na bazi noćenje+doručak u plažnim hotelima sa 4* od 390€, a u hotelima sa 5* od 590€, po osobi u 1/2 sobi. Svakodnevni letovi sa Turkish Airlines, od samo 299€ sa svim taksama i prtljagom do 30 kg. Iskoristite ove tople jesenje dane i provedite ih u toplom i harizmatičnom Izraelu!
#telaviv #telavivbeach #telavivfood #israel #israelbeach #aldotravel #turkishairlines
  • MALDIVI - specijalna ponuda za jesen 2020! Platite polupansion, dobijete All Inclusive! 10 noćenja All Inclusive sa uključenim lokalnim transferima od 990€ po osobi u 1/2 bungalowu! Specijalna ponuda važi za hotele/ostrva Sun Island Resort & Spa -4/5* kao i za Paradise Island Resort & Spa-4/5*. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da se povoljno odmorite na egzotičnoj destinaciji u jesen 2020!
#maldives🇲🇻 #jesen2020 #indijskiokean #aldotravel #dalekedestinacije #egzoticnedestinacije
  • Avio karte za USA po specijalnim cenama za STUDENTE sa vizama F1 i M1, kao i za ostale putnike za USA! Imamo specijalnu ponudu za naše studente koji studiraju u USA, jedan pravac sa Air France ili KLM, preko PAR ili AMS, za New York od 489€, Los Angeles od 629€, kao i za sve USA gradove (uključen 1 kofer do 23 kg). Naši ostali državljani mogu da putuju u USA ali ne preko EU država, pa preporučujemo direktan let za NYC sa Air Serbia, povratna karta sa dva kofera do 23 kg od 499€, do Los Angelesa preko NYC sa USA partnerskim aviokompanijama od 799€, kao i za ostale USA gradove. Takođe preporučujemo i Turkish Airlines preko Istanbula, za NYC od 499€, za Los Angeles od 699€, povratna karta sa 2 kofera do 23 kg.
#aldotravel #aviokarte #airserbia✈️🇷🇸 #airfrance #klm #turkishairlines

Pratite nas na Instagramu!