Skijanje – Zima 2017/18.

Poštovane stranke, na ovoj stranici imate aktuelne aranžmane za SKIJANJE-ZIMA 2017/18 naših saradničkih domaćih i stranih touroperatora.

Za sve informacije i prodaju ovih aranžmana kontaktirajte našu agenciju ALDO-TRAVEL, Novi Sad na telefone na dnu stranice, kao i preko naših e-mailova ili kontakta putem ovog web sajta. Ovo je samo deo ponude…za neke aranžmane koje ne vidite ovde, a interesuju Vas, kontaktirajte agente u našoj agenciji ALDO-TRAVEL.


 

Zima 2017/18 – strani touroperatori-originalni katalozi

Srbija – Zima 2017/18. – first minute

 

Kopaonik

 

 

Stara Planina

 

 

Zlatibor

 


Bosna i Hercegovina – Zima 2017/18. – first minute

Bugarska – Zima 2017/18. – first minute

Slovenija – Zima 2017/18. – first minute

Austrija – Zima 2017/18. – first minute

Italija – Zima 2017/18. – first minute

Francuska – Zima 2017/18. – first minute

Švajcarska – Zima 2017/18. – first minute

Prijavite se na naš Newsletter

Molimo sačekajte...
Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobijali naše najaktuelnije i specijalne ponude na Vaš E-mail

Facebook Aldo Travel

Instagram Aldo Travel

  • Celje - simpatičan gradić na samo 10 km od Laškog, koji vredi obići i videti Celjski Grad, srednjevekovno utvrđenje na brdu iznad Celja, Knežev Dvor i nekoliko starih crkava koje datiraju od 13.-15. veka...kao i predivno uređeno šetalište na obali reke Savinje. Posetu Celju možete završiti ručkom u nekom od mnoštva restorana ili shopingom u odlično snabdevenom i modernom City Centar shoping molu...
#celje #lasko #aldotravel #termelasko
  • Laško i okolina, sa rancem na leđima i planinarskim štapovima u rukama... U zdravom telu zdrav duh ⛰️ 😊 Okolina Laškog je veoma raznovrsna, sa mnoštvom brda i planina, dobro organizovanim pešačkim i biciklističkim stazama za sve nivoe kondicije... Provedite dan u prirodi, a veče u termalnim bazenima hotela Thermana Park Laško-4* Superior...koji rade svakog dana do 21h, a subotom čak do 23h...
#lasko #thermanalasko #termelasko #planinahum #aldotravel
  • Terme Laško, Hotel Thermana Park Laško-4* Superior. Iskoristite akciju 1=2, jedan plaća, drugi boravi gratis. Polupansion od 63€ dnevno. Odličan hotel za relax produženi vikend ili duži boravak.
#aldotravel #thermanalasko #termelasko #relaxvikend
  • Qatar Airways - PROMOCIJA - za kupljene karte do 25. OKT 2018. - Bangkok od 545€, Phuket od 572€, Hong Kong od 525€, Zanzibar od 626€, Bali od 643€...i još mnoge Qatar destinacije...Iskoristite mogućnost besplatnog hotela u Dohi za sva putovanja do 31. DEC 2018. i pauze izmedju letova od preko 12h. Iskusite najbolju biznis klasu na svetu, Qsuite za mnoge svetske destinacije po povoljnim cenama... Da podsetimo, za Qatar vize više nisu potrebne za naše državljane za boravak do 30 dana...
Nazovite nas za upit cene za Vašu Qatar destinaciju ili sami rezervišite avio kartu na našem web sajtu.
#qatarairways #promoaviokarte #aldotravel
  • BALI - od 549€ - povratna avio karta sa svim taxama na Turkish Airlines-u - za leto 2019. Turkish počinje 17. Jula 2019. da leti direktno iz IST za Bali, sa odličnim svakodnevnim vezama iz Beograda, na najnovijem B787-Dreamliner. Promotivna prodaja traje do 10. OKT 2018. pa iskoristite priliku da sada bezecujete za sebe povoljno letovanje 2019. na Baliju. Hoteli u ranom bookingu imaju popuste do 35%! Sada plaćate samo 30%, a ostatak do 20 dana pred put.
#turkishairlines #aldotravel #bali #baliindonesia
  • Još jedno prijatno druženje uz reku sa kolegama iz Qatar Airways-a i drugim agentima, uz zdravicu našeg domaćina Igor Milovanović-Sales Executive Qatar Airways Serbia, proteklo je sinoć u prijatnoj atmosferi lokala Magaza Gastropub u Beogradu na reci.
#qatarairways #magazagastropub #aldotravel

Pratite nas na Instagramu!


«
»
Molimo Vas sačekajte...

Prijavite se na naš Newsletter!

Prijavite se na naš Newsletter kako biste dobili naše najaktulenije i specijalne ponude na Vaš e-mail!